JAKARTA HOUSE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 838 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jakarta House. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 6:07 Was lekker en de porties zijn groot. Ik kan niet wachten tot vrouwlief avonddienst heeft en ik weer kan bestellen.
6 dec 2022 om 22:13 Eten was ok (niet geweldig), bezorging veel later dan aangegeven
6 dec 2022 om 21:13 Half uurtje later bezorgd dan gegevende tijd.verder smaak is wel ok maar inhoud Van bakjes vind ik beetje weinig voor het geld
6 dec 2022 om 15:33 Lekker eten
6 dec 2022 om 14:06 Duur voor een klein beetje eten en het was niet lekker helaas. Niet meer voor herhaling vatbaar
6 dec 2022 om 12:23 Delivery was in time and the food was very tasty. Worth the money
6 dec 2022 om 11:52 Bezorgtijd was 2 uur, heel erg jammer dat het zo lang duurde, voor de rest was het eten lekker en warm.
3 dec 2022 om 21:10 Lekker
3 dec 2022 om 20:44 Ik bestel hier vaker en we zijn nog nooit teleurgesteld! Altijd goede, smaakvolle porties! Ook voor de vegetariërs voldoende variatie. Snel geleverd en zeer aardige bezorger. We komen snel weer terug!
1 dec 2022 om 23:42 Het eten was super lekker en vers en ook nog eens best snel geleverd. Dit is zeker een aanrader!
1 dec 2022 om 8:42 Goed services, en de bestelling was heel snel
29 nov 2022 om 21:58 Ik vond het tegenvallen en iemand anders niet