JAKARTA HOUSE

JAKARTA HOUSE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 626 beoordelingen
11 jan 2022 om 16:20 Heb hier al vaker besteld en vind persoonlijk ajam roedjak het lekkerst. Dit keer daging rendang geprobeerd en dat was uiteraard ook heerlijk
6 jan 2022 om 3:54 Ajam betawi besteld voor de 2de keer en het was weer eens heerlijk bezorging netjes op tijd!bedankt!!
5 jan 2022 om 23:58 Iets te Zoutig, qua smaak
5 jan 2022 om 20:10 Heerlijk
5 jan 2022 om 20:10 Wederom genoten! Myn favoriete indo food toko. Houden altijd rekening met opmerkingen mbt eten en bezorging.
4 jan 2022 om 9:58 Afgelopen zondag hier besteld, eten was niet vers en was smerig. Mensen, bestel hier niet, duur voor weinig en niet lekker. Nooit meer hier.
4 jan 2022 om 1:21 De vlees- en groentegerechten waren erg lekker. De nasi en tempé vond ik minder goed van smaak, maar overall bestel ik zeker nog eens. Daarnaast was de bezorging veel sneller dan verwacht. Heel fijn!
2 jan 2022 om 20:14 Het eten was goed van smaak, alleen vond ik de rijsttafel voor 2 personen wat aan de karige kant. Voor 35 euro had ik wat meer verwacht
2 jan 2022 om 17:15 Vroeg besteld en kwam op tijd aan. Eten was lekker en niet geheel onbelangrijk; er is rekening gehouden met mijn opmerkingen, Chapeau!
2 jan 2022 om 15:39 Het was erg druk op 2 januari de bezorgtijd daarmee vrij lang. Het eten was wat laag van temperatuur, de smaak en versheid waren prima.
2 jan 2022 om 15:19 Thanks!
2 jan 2022 om 12:58 Dit kan gewoon niet. Het eten was helemaal niet vers en als je dit Nasi wilt noemen is ronduit schandalig. Het is letterlijk rijst met wat sambal erdoor geroerd. Bij die positieve reviews heb ik mijn vraagtekens. Wij hebben t eten weggegooid. Zonde