JAKARTA HOUSE

JAKARTA HOUSE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 646 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jakarta House. Meer weten? Ontdek meer

7 aug 2022 om 6:31 Bezorging bijna twee uur geduurd. Meerdere keren gebeld met het restaurant maar ze namen niet op. Eten niet meer geaccepteerd aangezien we inmiddels al iets anders hadden laten leveren. 3 sterren omdat ik het niet heb gegeten.
6 aug 2022 om 21:39 Droge bedoeling vooral de rendang; droog en te hard
30 jul 2022 om 8:41 delicious food, i can say best in town!
30 jul 2022 om 0:27 Bezorging super snel! Maar het eten was een beetje aan de droge kant, van rijst tot aan vlees en kip zelfs de tempe en de groenten smaakte zuur!!! Heel jammer!!!
29 jul 2022 om 9:51 Heerlijk gegeten, lekkere bak rijst en goed gekruid. Echt een maaltijd die ik nodog heb na het werken. Zat goed gevuld. Prijs/kwaliteit verhouding is hier top.
24 jul 2022 om 21:46 Ik vind de prijs voor wat je krijgt wel erg hoog. 38 euro voor een héél matige 2 persoons rijsttafel... Het eten was verder best maar je geld is ergens andere meer waard. Erg jammer dit.
20 jul 2022 om 0:29 De porties waren veel te klein
16 jul 2022 om 9:17 Ook nog iets extra's gekregen
11 jul 2022 om 23:15 Eten was goed, niet perfect maar wel gewoon lekker. Bezorging ging snel maar wel kort af bezorgt.
10 jul 2022 om 21:46 Altijd prima eten. Ik bestel regelmatig. Mijn Indo-roots worden hier blij van. Deze makkan is enak!
8 jul 2022 om 23:20 The portions were quite small for the price. Good tasted good but I felt like I should have cooked. We ate McDonalds after.
5 jul 2022 om 17:47 The food was really good!! I will be ordering again! Ajam ketjap - My fav! White rice, Sajoer lodeh (mixed vegetables in coconut sauce), Sambal goreng beans (green beans in a light spicy sauce) 1 Daging smoor